Καλλιθεα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (01/09)

Επιστρέφει στην Ελλάδα και στο σπίτι του με το μυαλό μόνο στη νίκη.

Καλλιθεα – Παναθηναϊκος Live Streaming

Καλλιθεα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του, στη Λεωφόρο, από την Καλλιθέα την Κυριακή το βράδυ (20:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι», μετά την νίκη (2-0) με τη Λανς και τη μεγάλη πρόκριση στη League Phase του Conference League, θα μπουν στο τερέν με περίσσεια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν τη 2η νίκη στη Super League. Νέα «γκέλα» απαγορεύεται, αφού ήδη ο Παναθηναϊκός κουβαλάει την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις τάξεις της ομάδας η νίκη επί των Γάλλων στο κατάμεστο ΟΑΚΑ εκτόξευσε τον ενθουσιασμό στα ύψη και το ζητούμενο πλέον είναι η βελτίωση, η προσαρμογή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων σε συνδυασμό με τις νίκες.

Στροφή με φουλ συγκέντρωση

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αγχώνονται, όπως έγινε με τον Λεβαδειακό και περιμένει κόντρα στους νεοφώτιστους συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» την Πέμπτη έπαιξαν ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι το φρεσκάρισμα της 11αδας είναι δεδομένο.

Οι Σένκεφελντ, Μάξ αναμένεται να παίξουν βασικοί αντί των Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς, αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Μαξίμοβιτς που με τη Λανς άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν και οι Μαντσίνι, Τζούρισιτς.

Η Καλλιθέα, τόσο στην πρεμιέρα (1-1) με τον Λεβαδειακό, όσο και την περασμένη αγωνιστική που ηττήθηκε (1-2) στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό, έδειξε ότι δεν έχει σκοπό να γίνει σάκος του μποξ στη Super League. Οι νεοφώτιστοι του Μάσιμο Ντονάτι θα αγωνιστούν με άγνοια κινδύνου. Το πλάνο τους θα είναι σφιχτές γραμμές και αντεπιθέσεις με στόχο να κάνουν ζημιά στην «πράσινη» άμυνα. Σημαντική η απουσία του κεντρικού αμυντικού Τζόσουα Μεχία, ο οποίος στο ματς με τον Ολυμπιακό υπέστη κάταγμα κλείδας και θα μείνει εκτός δράσης δύο μήνες.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά το 2010 σε ματς Κυπέλλου και ο Παναθηναϊκό επικράτησε 2-0, ενώ σε 8 ματς Πρωταθλήματος οι «πράσινοι» μετρούν ισάριθμες νίκες.

Καλλιθεα – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Ευκαιρία να μαζέψουμε πόντους σαν Παναθηναϊκός»

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έκανε το πρώτο σχόλιο μετά την κλήρωση του «Τριφυλλιού» για την League Phase.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους αντιπάλους, αν είναι εύκολοι ή δύσκολοι, είναι παγίδα. Θεωρώ όταν είμαστε σε ένα σοβαρό επίπεδο και δεν υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να μαζέψουμε πόντους και σαν Παναθηναϊκός και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει συνέλθει:

«Όχι ακόμα! Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί για να φτάσω και εδώ. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς. Νομίζω ότι ο ποδοσφαιρικός θεός μας το χρωστούσε αυτό τα τελευταία χρόνια. Είχαμε μια πολύ δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στην League Phase. Με τον Άγιαξ γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο παιχνίδι, αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, που πονάει. Με την Λανς είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Χτες με το γήπεδο γεμάτο φέραμε τούμπα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και βρεθήκαμε εδώ. Δύσκολο ταξίδι για το καλοκαίρι και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ».

Για τις καλοκαιρινές προκρίσεις, ειδικά για ομάδες με νέο προπονητή:

«Το χτεσινό έχει ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πρώτον όσον αφορά με τον αντίπαλο που παίξαμε, μια ομάδα με τρομερή ποιότητα όπως φάνηκε και στα 2 παιχνίδια. Κι εμείς μια ομάδα με νέο προπονητή, που θέλει να περάσει την φιλοσοφία του, νέους παίκτες. Αυτό δυσκόλεψε το έργο της ομάδας. Μια τέτοια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στα παιδιά να συνεχίσουν την δουλειά τους, ώστε να βγάλουν περισσότερη ενέργεια με καλύτερη ψυχολογία το επόμενο διάστημα».

Για το νέο φορμάτ:

«Σε μια πρώτη ανάγνωση θα πρέπει να το δούμε λίγο και στην πράξη, πώς θα προκύψει ο χειμώνας. Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις μια καλή πορεία σε αυτή την διοργάνωση. Μπορείς να παίξεις και με ομάδες του ίδιου γκρουπ δυναμικότητας με εσένα. Θεωρώ καλή εξέλιξη το νέο φορμάτ. Σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με περισσότερες ομάδες (όχι στο Conference League) και να έχεις περισσότερες πιθανότητες για τρίποντο».

Καλλιθεα – Παναθηναϊκος Live Streaming: Κώτσιρας: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί στην Αθήνα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

 

Πώς ζήσατε όλη αυτή την διαδικασία χτες; Πώς το σκέφτεστε ότι συνέβη;

«Ήταν όμορφη και ξεχωριστή βραδιά για εμάς. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν άλλο ενδιαφέρον. Ξέραμε ότι με την διαφορά στο ένα γκολ θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Πήγε ιδανικά η χτεσινή αναμέτρηση, βοήθησε πολύ ο Ντραγκόφσκι με την απόκρουση στο πέναλτι. Όλα έγιναν έτσι ώστε να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στο σταφ, σε όλη την ομάδα. Είχε ανάγκη η ομάδα την πρόκριση, να συνεχίσει να έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό που μπήκαμε στην League Phase. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο και αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη».


Πώς βλέπεις σε μια πρώτη ματιά την κλήρωση;

«Αρχικά θεωρώ ότι όλες οι ομάδες που μετέχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα είναι πολύ καλές. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Μακάρι να έχουμε μακρά πορεία στην διοργάνωση. Ένα-ένα τα παιχνίδια. Το ότι αργούμε να ξεκινήσουμε ίσως είναι πλεονέκτημα για εμάς, να μπορέσουμε να δουλέψουμε μέχρι τότε και να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται γιατί το επίπεδο στην Ευρώπη είναι διαφορετικό».

Θεωρείς ότι θα παίξει ρόλο πότε θα δώσετε τα εκτός έδρας;

«Η Τσέλσι ίσως είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Νομίζω ότι δεν μετράει τόσο πολύ η σειρά. Εμείς αν εμφανιστούμε έτοιμοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Αυτό είναι και λίγο πως το βλέπει ο καθένας. Μπορεί να παίξεις με την Τσέλσι την 1η αγωνιστική, να κάνεις ένα θετικό αποτέλεσμα και να αλλάξουν όλα. Θα εξαρτηθεί πολύ από τον βαθμό ετοιμότητας που θα έχουμε εμείς σε αυτά τα παιχνίδια, όπως έχει αλλάξει πλέον και το σύστημα της διοργάνωσης για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και στις επόμενες φάσεις»..

Ματσάρα με Τσέλσι στο ΟΑΚΑ και κλήρωση για πρόκριση

Ματς… Ch.League με Τσέλσι στο ΟΑΚΑ αλλά και βατούς αντιπάλους στη συνέχεια ανέδειξε η κλήρωση του Conference για τον Παναθηναϊκό.

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού για τη League Phase του νέου Conference League μπορεί να άρχισε με… πόνο, αλλά η συνέχεια ήταν “γλυκιά”, καθώς θα έχει αντιπάλους απόλυτα στα μέτρα του και τον δρόμο στρωμένο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρώτος αντίπαλος που βγήκε από το ηλεκτρονικό σύστημα της UEFA η Τσέλσι, την οποία οι Πράσινοι θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι με άρωμα… Champions League. Επίσης εντός έδρας θα παίξουν με την Ελσίνκι και την Ντιναμό Μινσκ, ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίουν τις Τζουργκάρντεν, Νιου Σεντ και Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Με εξαίρεση προφανώς το παιχνίδι με τους Λονδρέζους, που αποτελεί φυσικά μία τεράστια πρόκληση, όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως βατά κι επιτρέπουν ακόμη και το απόλυτο των νικών για το Τριφύλλι.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, αυτό θα γίνει γνωστό το Σάββατο (31/8). Σημειώνεται πως οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η έως την 8η θέση θα προκριθούν απευθείας στη φάση των 16, ενώ οι ομάδες από τις θέσεις 9 έως 24 θα κοντραριστούν στα playoffs, για ένα “εισιτήριο” στους 16, με εκείνες που θα βρεθούν στον βαθμολογικό πίνακα από το 25 μέχρι το 36 να αποχαιρετούν την Ευρώπη.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου, με τις επόμενες να είναι προγραμματισμένες για τις 24/10, 7/11, 28/11, 12/12 και 19/12.

Αναλυτικά οι 8 αντίπαλοι του Παναθηναϊκού: 
ΤΣΕΛΣΙ, εντός
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ, εκτός
ΕΛΣΙΝΚΙ, εντός
ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ, εκτός
ΜΠΟΡΑΤΣ, εκτός
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ, εντός

 

Καλλιθεα – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr