«Στην Εστρέλα ο Μπιλάλ - Το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Μπιλάλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστρέλα ντα Αμαντόρα με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

«Στην Εστρέλα ο Μπιλάλ - Το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, «έλαμψε» με την παρουσία του στην Κ19 και πέρσι φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού Β’, αγωνιζόμενος στην Super League 2.

Πλέον, ο Μπιλάλ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική Εστρέλα ντα Αμαντόρα, με την «A Bola» να υποστηρίζει ότι το «Τριφύλλι» θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του, με το άλλο 50% να ανήκει προφανώς στους Πορτογάλους που τον αποκτούν.

Ο Μπιλάλ ήρθε στο «Τριφύλλι» την σεζόν 2019-20 και θεωρείται ένα μεγάλο ταλέντο, ενώ είναι και διεθνής με την Κ20 της Αιγύπτου και την Ολυμπιακή της ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr