Παναθηναϊκός: Η ατάκα Αλόνσο στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Λανς χθες το βράδυ με τον Ντιέγκο Αλόνσο να θέτει τον αμέσως επόμενο στόχο της ομάδας.

Αλόνσο: Οι ατάκες μετά την πρόκριση και το Παναθηναϊκός-Λανς 2-0

Ο Παναθηναϊκός έζησε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, καθώς κατάφερε να αποκλείσει τη Λανς με ανατροπή και να βρεθεί εκείνος στους ομίλους του UEFA Conference League της νέας περιόδου.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα και ενώ άπαντες πανηγύριζαν τη σπουδαία επιτυχία, ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο έθεσε τον επόμενο στόχο των πρασίνων προκειμένου να προσγειώσει τους πάντες και να τους διατηρήσει σε μια σταθερή πορεία για τη δύσκολη συνέχεια.

Πιο αναλυτικά ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα λέγοντας προς όλους στ’ αποδυτήρια: «Και τώρα το Πρωτάθλημα».

Άλλωστε η νίκη στο επόμενο παιχνίδι κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάει στη διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr