Παναθηναϊκός: Αλόνσο, η δικαίωση που δεν άργησε!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τα… άκουσε από τους πάντες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά εν τέλει δικαιώθηκε φέρνοντας μια σπουδαία πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Παναθηναϊκός: Αλόνσο, η δικαίωση που δεν άργησε!

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό, με την εμφάνισή του να είναι επιεικώς… ανεπαρκής για το μέγεθός του.

Παρόλα αυτά, ο Ντιέγκο Αλόνσο έστρεψε την προσοχή των παικτών του στον «τελικό» πρόκρισης κόντρα στη Λανς και εν τέλει, δικαιώθηκε, με την «πράσινη» οικογένεια να πανηγυρίζει μια μεγαλειώδης πρόκριση στο League Phase του Conference League.

Έτσι, ο 49χρονος προπονητής αντιστρέφει το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του και με την τεράστια αυτή πρόκριση δικαιώνεται για τις μέχρι τώρα επιλογές του και… συνεχίζει να ονειρεύεται!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr