Παναθηναϊκός: Το τρικ... all in του Αλόνσο που έφερε την πράσινη πρόκριση!

Το Τριφύλλι απέκλεισε τη Λανς με 2-0 στο κατάμεστο από πράσινους φιλάθλους ΟΑΚΑ και πανηγυρίζει την πρόκριση στο League Phase του UEFA Conference League της σεζόν 2024-25.

Παναθηναϊκός: Το τρικ... all in του Αλόνσο που έφερε την πράσινη πρόκριση!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προέβη σε μία καθοριστική αλλαγή στο σχήμα του Παναθηναϊκού ώστε να ανατραπεί το σκηνικό και να έρθει η σπουδαία πρόκριση.

Στο 60ο λεπτό ο Αλόνσο έκανε το all in, βγάζοντας αλλαγή τον Τάσο Μπακασέτα, έβαλε τον Τετέ στο «10», έριξε Μαντσίνι δεξί εξτρέμ.

Έτσι, έδωσε ταχύτητα και… επιθετικότητα στο δεύτερο μισό του γηπέδου και εκμεταλλευόμενος τις αντεπιθέσεις σκόραρε εις διπλούν και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν ότι έπρεπε στο κατάλληλο timing για το Τριφύλλι και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ουρουγουανό τεχνικό που διέκρινε την ανάγκη για αλλαγή στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr