Παναθηναϊκός-Conference League: Τεράστιο το ποσό στα ταμεία από την πρόκριση

Με τεράστιο πρωταγωνιστή τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και δύο γκολ απ’ τα μεγάλα καλοκαιρινά αποκτήματά του, τους Πελίστρι (62’) και Τετέ (85’), ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε απέναντι στη Λανς, νίκησε με 2-0 στο ΟΑΚΑ, στον δεύτερο αγώνα των play off του Conference League και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε στο League Stage της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός-Conference League: Τεράστιο το ποσό στα ταμεία από την πρόκριση

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός με τον αποκλεισμό επί της Λανς και την πρόκριση στο League Stage του UEFA Conference League θα εισπράξει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Και αυτό γιατί, μόνο το μπόνους της αποψινής πρόκρισης είναι 2.94 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ποσό θα εκτοξευτεί αν αναλογιστούμε τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων και το μερίδιο από το market pool.

Μην ξεχνάμε, ότι κάθε νίκη στη διοργάνωση δίνει 500.000 ευρώ και κάθε ισοπαλία 166.000 ευρώ, ανταμοιβές που δεν πρέπει να στερηθεί το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr