Αλόνσο για Λανς: «Αυτή είναι η εγγύηση που δίνω στους φιλάθλους μας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μέσα από το Match Program της αναμέτρησης με τη Λανς έδωσε τη δική του υπόσχεση προς τον κόσμο της ομάδας.

Αλόνσο: Η ατάκα για το πέναλτι - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (21:00) δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Λανς, το οποίο θα καθορίσει σε απόλυτο βαθμό και το μέλλον του στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ντιέγκο Αλόνσο μέσα από το Match Program της αναμέτρησης με τους Γάλλους έδωσε τη δική του εγγύηση στον κόσμο του Τριφυλλιού, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το ΟΑΚΑ απόψε το βράδυ.

Αναλυτικά η εγγύηση του Αλόνσο:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε όμως κι ότι έχουμε μία ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Και θα την κυνηγήσουμε κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα: απ’ το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω στους φιλάθλους μας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μάς έστειλε το μήνυμα ότι πιστεύει στην ομάδα. Το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, δείχνει ότι οι φίλαθλοί μας πιστεύουν στην πρόκριση. Κι εμείς πιστεύουμε!

Το κλειδί του αγώνα είναι η πίστη. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στις δυνατότητές μας και στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ανατροπή με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr