Παναθηναϊκός: Το μεγάλο μυστικό που θα φέρει την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ αντιμετωπίζει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Λανς έχοντας ως μοναδικό στόχο να πάρει την πρόκριση στο νέο format του UEFA Conference League.

Παναθηναϊκός: Το «πρέπει» των πολλών προβλημάτων...

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να γνώρισε την ήττα (2-1) στη Γαλλία απέναντι στη Λανς, ωστόσο η πρόκριση δεν έχει κριθεί και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά με τους πράσινους να είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την ανατροπή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στις δηλώσεις του μίλησε για πίστη και σίγουρα αυτό είναι το νούμερο ένα στοιχείο, το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισεις του Τριφυλλιού στο αποψινό ματς ειδικότερα σε μια ομάδα που είναι μεν καλύτερη, αλλά όχι άτρωτη.

Από εκεί και πέρα ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του απόψε το βράδυ θα πρέπει να είναι το δυνατό κι αποφασιστικό ξεκίνημα, ώστε να στείλει αρχικά ένα μήνυμα στον αντίπαλο κι έπειτα να βάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον κόσμο στην εξίσωση του ματς.



Οι πράσινοι με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ στη Βουλγαρία δεν έχει μπει ποτέ άλλοτε δυνατά (Άγιαξ, Αστέρας, Λεβαδειακός, Λανς) με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκεται πίσω στο σκορ ή να δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πιστέψει περισσότερο ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Κάτι τέτοιο απόψε απαγορεύεται να συμβεί, καθώς οι πράσινοι θα πρέπει μαζί με τον 12ο παίκτη τους που θα είναι ο κόσμος να παρασύρουν τη Λανς στο ρυθμό τους και να τη χτυπήσουν στις πολλές και σημαντικές απουσίες της προκειμένου να φτάσουν σε μια μεγάλη ανατροπή που θα σημαίνει ταυτόχρονα και πρόκριση.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr