Παναθηναϊκός: Στο Champions League η Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο... Χουάνγκ

Παιχνίδια-θρίλερ με «πράσινο» ενδιαφέρον στα πλέι οφ του Champions League.

Παναθηναϊκός: Στο Champions League η Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο... Χουάνγκ

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε τον «άθλο» και απέκλεισε και τη Μίντιλαντ (3-2) για να πάρει το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς οι Σλοβάκοι μπήκαν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βάζοντας στο ταμείο τους 18,6 εκατ. ευρώ.

Στη λίστα της Σλόβαν υπάρχει ο Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού και μένει τις επόμενες μέρες να φανεί αν θα καταθέσει πρόταση. Τις τελευταίες ώρες φημολογήθηκε ταξίδι στην Αθήνα για τον φορ του Τριφυλλιού, ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Από την άλλη μεριά, ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε στο Champions League με νίκη 2-0 απέναντι στη Μπόντο Γκλιμτ. Έπειτα και από αυτήν την εξέλιξη, ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ δύσκολα θα φύγει από το Βελιγράδι, μιας και βρίσκεται μπροστά του η πρόκληση να παίξει ανάμεσα στους κορυφαίους.

Τέλος, η Λιλ απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας μέσα στην Τσεχία σε μια αναμέτρηση που ξεχώρισε το ταλέντο του Ζαφείρη, για τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς έκανε προσπάθεια να τον πάρει στην Εθνική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr