Αλόνσο: «Νιώθω συγκίνηση για τους φιλάθλους μας - Θα δώσουμε φιλικό στη διακοπή» (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε δηλώσεις στη Σ.Τ για τον «τελικό» του Παναθηναϊκού με τη Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήανς.

Αλόνσο: «Νιώθω συγκίνηση για τους φιλάθλους μας - Θα δώσουμε φιλικό στη διακοπή» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα βγούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας με σεβασμό στη Λανς που προέρχεται από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα του κόσμου.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε μια ευκαιρία και θα την κυνηγήσουμε. Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω. Οι φίλαθλοι ξέρουν ακριβώς αυτό το πράγμα, ότι είναι δύσκολος αλλά έχουμε μια δυνατότητα.

Η Λανς είναι μια πλήρης ομάδα. Είναι επικίνδυνη, όταν εμείς κάνουμε επιθέσεις. Έτσι δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ στη Γαλλία. Είναι επικίνδυνο, όταν πιέζει, γιατί πιέζει δυνατά. Άρα και εμείς πρέπει να είμαστε μια ομάδα που θα σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Όταν εκείνοι χτίζουν, εμείς πρέπει να αμυνθούμε σωστά και όταν κάνουμε επίθεση, να είμαστε καλοί για να μην επιτρέψουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Έχουν καλή φυσική κατάσταση. Όταν πιέζουν, να τους κάνουμε να υποφέρουν στις δικιές μας επιθέσεις. Το κλειδί για τον αγώνα είναι η πίστη. Να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας.

Νιώθω συγκίνηση για όσα κάνουν οι φίλαθλοί μας. Με ρώτησαν ποιο μήνυμα μπορώ να δώσω. Το μήνυμα οι φίλαθλοι το έδωσαν σε εμάς, γιατί πιστεύουν. Και εμείς έχουμε πίστη. Θα επαναλάβω.

Είμαστε σε ντισαβαντάζ απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς έχουμε μια ευκαιρία και θα την κυνηγήσουμε.

Ούτε ο Μάγκνουσον, ούτε ο Πάλμερ-Μπράουν έχουν δηλωθεί στη λίστα. Βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Ο Πάλμερ τον προηγούμενο αγώνα, κάθισε στον πάγκο, βελτιώνεται.

Παρεμφερής είναι και η κατάσταση του Μάγκνουσον. Έπρεπε να έχω έναν κεντρικό αμυντικό στον προηγούμενο αγώνα και διάλεξε τον Πάλμερ. Προϊόντος του χρόνου θα έχουν περισσότερες συμμετοχές. Την επόμενη εβδομάδα που έχουμε τη διακοπή θα κάνουμε φιλικό αγώνα.

Οι αντικαταστάτες της Λανς (σ.σ των Μεδίνα-Ντάνσο) είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Η Λανς έχει ένα ευρύ ρόστερ, δεν μας δίνουν κάποιο πλεονέκτημα οι απουσίες τους. Το ρόστερ τους είναι σχεδιασμένο για τέτοιες συνθήκες.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr