Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αμαρτία να λείπει αυτός ο παίκτης!

Για να μπορέσει να βγει το πρέσινγκ που ονειρεύεται ο Ντιέγκο Αλόνσο ώστε να μένει η ομάδα ψηλά, να σφυροκοπά τον αντίπαλο και να είναι κυριαρχική χρειάζεται πρωτοκλασάτος κόφτης.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αμαρτία να λείπει αυτός ο παίκτης!

Τέτοιος είναι ο Αράο με την υποσημείωση ότι είναι αργός. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο το επίπεδο των αγώνων ανεβαίνει τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει ο αντίπαλος να “σπάει” το πρέσινγκ σου με το κατάλληλο passing game του, ειδικά αν έχεις μέσους που αδυνατούν να καλύψουν αποστάσεις γρήγορα.

Με τον Βραζιλιάνο σε καλό επίπεδο κι έναν ακόμα αμυντικό μέσο που θα πέφτει γρήγορα με ορμή σε αντίπαλο/μπάλα τότε όντως μπορείς να ξεκινάς να βγάζεις άμυνες στο ύψος της αντίπαλης περιοχής.

Με τους χαφ που έχει ο Παναθηναϊκός σε ματς απέναντι σε κλαμπ τύπου Αγιαξ, Λανς μπορεί να εκτεθεί. Δεν γίνεται να πας να πρεσάρεις σύνολα με φυσική κατάσταση ανώτερη από την δική σου έχοντας μέσους βραδυκίνητους, αν δεν μπορείς να αναχαιτίσεις ψηλά και περιμένεις τον αντίπαλο στα καρέ σου δεν μπορείς να επιτεθείς όπως πρέπει ούτε και να κρατήσεις το μηδέν γιατί πίσω σου λείπουν οι ισχυρές προσωπικότητες.

Για τα ελληνικά δεδομένα οι μεταγραφές που έχουν γίνει ως τώρα άσχημες δεν είναι, όμως απορούμε με τον Παπαδημητρίου που ακόμα δεν έχει προικίσει έναν μέσο τον προπονητή με αλλιώτικα χαρακτηριστικά των Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Αράο.

Όλοι τους χρήσιμοι αλλά πλην του Βραζιλιάνου ανίκανοι να αναχαιτίσουν. Είναι αμαρτία σε καλοκαίρι που έπεσαν λεφτά να μην πας για το κάτι παραπάνω επειδή λείπει φανερά από το κέντρο ΕΝΑΣ παίκτης!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr