Παναθηναϊκός: Η σίγουρη μεταγραφή και η διπλή επιλογή για την επίθεση

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Λανς παράλληλα τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα.

giannis-papadimitriou-diego-alonso-panathinaikos-fc

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Λανς, το οποίο θα καθορίσει τη μοίρα του στην Ευρώπη για τη φετινή σεζόν κι όλοι έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους.

Ωστόσο αυτό δεν παύει να κρατάει σε αδράνεια τα μεταγραφικά θέματα, τα οποία απασχολούν εξίσου το Τριφύλλι και ήδη θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη μία μεταγραφή ακόμα, ίσως και δεύτερη.

Πιο αναλυτικά ο Παναθηναϊκός επιθυμεί θα προσθέσει δεδομένα ένα 8αρι στη φαρέτρα του, δε θα είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, το οποίο θα μοιράζεται τη θέση με τον Άνταμ Τσέριν. Στόχος των πράσινων είναι ο συγκεκριμένος παίκτης να διαθέτει ταχύτητα και ποιότητα, ώστε να αναβαθμίσει τη μεσαία γραμμή.

Τέλος, αναφορικά με την κορυφή της επίθεσης ένα όνομα που παίζει δυνατά στη λίστα είναι ο Μάμπα Μπαλντέ της Λιόν, ο οποίος όμως δεν αποτελεί και τη μοναδική περίπτωση παίκτη, καθώς εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

Ένα πολύ θετικό στοιχείο για τον Μπαλντέ έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκτός από την κορυφή της επίθεσης μπορεί να καλύψει κι άλλες θέσεις, όπως εκείνη του αριστερού εξτρέμ, δίνοντας έξτρα λύσεις στον προπονητή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr