Παναθηναϊκός: Φτάνει το τέλος με Σπόραρ - Η τελευταία εξέλιξη

Άνθρωπος της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη (28/08) ούτως ώστε να διαπραγματευτεί σε τελικό στάδιο με το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Φτάνει το τέλος με Σπόραρ - Η τελευταία εξέλιξη

Ο Παναθηναϊκός θα διαπραγματευτεί την πώληση του Αντράζ Σπόραρ στους Σλοβάκους, αφού αποτελεί κοινή θέληση και των δύο πλευρών για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, η Σλόβαν Μπρατισλάβας κοντράρεται με την Μίντιλαντ απόψε (28/08, 22:00) για την πρόκριση στο League Phase του UEFA Champions League της σεζόν 2024-25.

Μία πρόκριση που αν έρθει θα επηρεάσει την υπόθεση της μεταγραφής του Σλοβένου φορ στην ομάδα, αφού οι «Πράσινοι» θα ανεβάσουν την τιμή πώλησης.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα Σπόραρ, με το τέλος του Αυγούστου να είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις συζητήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr