Ζητούν τον Τερίμ οι οπαδοί της Γαλατασαράι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League (pics)

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Γαλατασαράι μετά τον αποκλεισμό του Champions League και πολλοί εξ αυτών θέλουν την απομάκρυνση του Μπουρούκ για την πρόσληψη του Τερίμ.

Ζητούν τον Τερίμ οι οπαδοί της Γαλατασαράι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League (pics)

Η Γιανγκ Μπόις (του Σεχ Νιάς) απέκλεισε με δύο νίκες τη Γαλατασαράι (του Κερέμ Ακτούρκογλου) και πήρε το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του UEFA Champions League.

Οι Πρωταθλητές Τουρκίας δεν κατόρθωσαν να μπουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και οι οπαδοί έχουν πολλά παράπονα από τον προπονητή της ομάδας, Οκάν Μπουρούκ.

Στα κοινωνικά δίκτυα ακολούθησε «πανζουρλισμός» από σχόλια και σκληρές κριτικές προς την ομάδα.

Το όνομα του Φατίχ Τερίμ γράφτηκε σε πολλά tweets στο «Χ» για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Πολλοί οπαδοί απαιτούν από τη διοίκηση να συνεργαστεί με τον «Αυτοκράτορα» προκειμένου εκείνος να καθίσει στον πάγκο για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

Ο τέως προπονητής του Παναθηναϊκού, το τελευταίο διάστημα, «παίζει» στο ρεπορτάζ της Αλ Αχλί, ενώ γράφτηκε και για άλλες τούρκικες ομάδες, όπως η Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπόρ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr