Ραπτόπουλος: «Λογικά θα χάσει 2-0 ο Παναθηναϊκός από τη Λανς στο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε τον Ντιέγκο Αλόνσο και εξέφρασε την επιθυμία του για τη φετινή Superleague.

Ραπτόπουλος: «Λογικά θα χάσει 2-0 ο Παναθηναϊκός από τη Λανς στο ΟΑΚΑ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη «Ραπτομηχανή»:

«Ο Αλόνσο είναι καλός προπονητής, δεν τον βλέπω να έχει αυτήν την π…ιά. Τον βλέπω σε ένα μόνιμο 4-2-3-1. Είτε παίξει με τον Λεβαδειακό, είτε με την Μπαρτσελόνα.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να στήνεις παγίδα, να τρως παικταράδες για το καλό του συλλόγου.

Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να φάει έναν Μπακασέτα. Καλή η ομάδα του, μπορεί να γίνει καλύτερη. Να παίξει ο Ολιβέιρα με τον Μπακασέτα να μπαίνουν κατά ριπάς οι αντίπαλοι.

Να δω τι ξεκαθάρισμα θα κάνει ο Παπαδημητρίου με τα τρία δεξιά μπακ. Αν δεν του κάνει τον π…ο τέτοιο η Λανς… Λογικά.

Χάφαρος ο Χουάνγκ, κάτω με τη μπάλα, τρομερός. Καλός χειριστής, καλός πασαδόρος και εκρηκτικά χιλιόμετρα. Έχει την αυξομείωση στο κέντρο.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν στέκεται ο Μπακασέτας σε υψηλό επίπεδο. Αν του κλείσεις το αριστερό πόδι, τον εκμηδενίζεις. Κεφάλι δεν έχει, ταχύτητα δεν έχει. Ένα βρωμόσουτο έχει.

Η λογική λέει ότι το ματς είναι 0-2, βέβαια, η μπάλα είναι μπάλα. Διπλό από ημίχρονο. Μακάρι να περάσει ο Παναθηναϊκός. Μακάρι.

Θα σας πω κάτι για τον Αλαφούζο. Φυσιογνωμικά, είναι πιο απρόσωπος, πιο απόμακρος.

Θέλω να το πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και δεν πιστεύω σε κανέναν από τους τέσσερις. Θεωρώ τον Άρη πιο value for money από τους τέσσερις. Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο λιγότερο κακός.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr