Μπακογιάννης: «Σήμερα έγινε ένα μεγάλο βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού»
Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στα social media υποδέχτηκε την έκδοση της αναθεωρημένης οικοδομικής άδειας.
Αναλυτικά είπε:
“Μεγάλη μέρα για την Αθήνα – Μεγάλη δικαίωση για την ομάδα του Αθήνα Ψηλά
Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την Αθήνα. Με την έκδοση της άδειας κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, γίνεται ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση ενός εμβληματικού έργου για την πρωτεύουσα.
Είναι παράλληλα και μια μεγάλη στιγμή δικαίωσης για την ομάδα του Αθήνα Ψηλά και το όραμα μας για την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Ελαιώνα, μιας βαριά πληγωμένης περιοχής του κέντρου, αλλά και τη δημιουργία ενός μεγάλου χώρου πρασίνου στην καρδιά της πυκνοκατοικημένης περιοχής των Αμπελοκήπων, παράλληλα με την ανέγερση ενός σύγχρονου παλατιού για την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο αρχίζει από τρία μέτωπα
- Μπουρούσης: «Κατέβηκε ο κύριος Γιαννακόπουλος, εκεί γυρίζουν όλα!» (vid)
- Μπόγρης: «Γι' αυτό τιμώρησε τον Χολμς ο Αταμάν - Ανατρίχιασα με Χέιζ-Ντέιβις» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Πελίστρι μπορεί να φέρει μεγάλη απόφαση το καλοκαίρι
- Το καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα στον Παναθηναϊκό: Οι φευγάτοι και οι αμφίβολοι