Μπακογιάννης: «Σήμερα έγινε ένα μεγάλο βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού»
Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στα social media υποδέχτηκε την έκδοση της αναθεωρημένης οικοδομικής άδειας.
Αναλυτικά είπε:
“Μεγάλη μέρα για την Αθήνα – Μεγάλη δικαίωση για την ομάδα του Αθήνα Ψηλά
Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για την Αθήνα. Με την έκδοση της άδειας κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, γίνεται ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση ενός εμβληματικού έργου για την πρωτεύουσα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕίναι παράλληλα και μια μεγάλη στιγμή δικαίωσης για την ομάδα του Αθήνα Ψηλά και το όραμα μας για την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Ελαιώνα, μιας βαριά πληγωμένης περιοχής του κέντρου, αλλά και τη δημιουργία ενός μεγάλου χώρου πρασίνου στην καρδιά της πυκνοκατοικημένης περιοχής των Αμπελοκήπων, παράλληλα με την ανέγερση ενός σύγχρονου παλατιού για την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ