Βέργης: «Τελικά υπάρχει... Βοτανικός; Δεν είναι έργο φάντασμα;»

Ο Βασίλης Βέργης έγραψε κείμενο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Βέργης: «Τελικά υπάρχει... Βοτανικός; Δεν είναι έργο φάντασμα;»

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

«Ήταν 23 Μαρτίου όταν σε τούτο εδώ το site έγραψα το κείμενο που σας υπενθυμίζω με τίτλο «Μπουλντόζες το Πάσχα, θεμέλια τον Αύγουστο: Ιδού η «συμφωνία κυρίων» Δούκα-Κοινοπραξίας για τον Βοτανικό!».

Θέλω να ζητήσω συγνώμη καθώς έπεσα έξω στο ρεπορτάζ για… λίγες εβδομάδες. Το αναφέρει, άλλωστε, και ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στη σημερινή ιστορική ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η οικοδομική άδεια κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Παναθηναϊκό:

«Εξασφαλίστηκε συμπληρωματική χρηματοδότηση 6,8 εκατ. ευρώ και «τρέχει» η εξυγίανση του εδάφους του σκάμματος του γηπέδου, ούτως ώστε σε λίγες εβδομάδες να «πέσουν» τα πρώτα μπετά στα θεμέλια του γηπέδου».

Σε «λίγες εβδομάδες», λοιπόν τα θεμέλια του γηπέδου. Μέσα στον Σεπτέμβριο όπως θεωρεί δεδομένο ο κ. Δούκας. Με την άδεια οικοδόμησης στα χέρια του πλέον. Με ΟΛΑ όσα έπρεπε να γίνουν να έχουν ολοκληρωθεί.

Απομένει να τελειώσει το καθάρισμα του οικοπέδου και κυρίως η εκσκαφή από την Κοινοπραξία ώστε να πέσουν τα μπετά. Και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έπειτα από δεκαετίες αναμονής-υπομονής και κυρίως κοροϊδίας του κόσμου του, να πάρει «σάρκα και οστά». Να αρχίσει να «σηκώνεται» στον Αττικό ουρανό!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr