ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η 27η Αυγούστου ξεχωριστή μέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας»
Με πανηγυρικό τόνο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε ανακοίνωση για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η 27η Αυγούστου 2024 σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή ημέρα για την υλοποίηση του ονείρου μας, της κατασκευής του νέου σπιτιού του Παναθηναϊκού μας, του υπερσύγχρονου γηπέδου μας στο Βοτανικό!
Επιτέλους, μετά από καιρό, εκδόθηκε η αναθεωρημένη οικοδομική άδεια για το γήπεδο, μία πολύ βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του έργου.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το έργο έχει ακόμα σημαντικά στάδια μέχρι την υλοποίησή του.
Περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να επιδείξουν τα ταχύτερα δυνατά αντανακλαστικά, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να λάβει τέλος η πολυετής αναμονή όλων μας, ώστε να μπει το συντομότερο ο Παναθηναϊκός στο νέο γήπεδό του.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση