Άρης Γάτας: «Διάψευση για Ολιβέιρα, η σίγουρη μεταγραφή - Έρχονται στην Αθήνα για Σπόραρ» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τις τελευταίες ειδήσεις από τον Παναθηναϊκό με φόντο και τον «τελικό» της Πέμπτης απέναντι στη Λανς.

Άρης Γάτας: «Διάψευση για Ολιβέιρα, η σίγουρη μεταγραφή - Έρχονται στην Αθήνα για Σπόραρ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Αποκτά ένα κομβικό χαρακτήρα το παιχνίδι με τη Λανς. Είναι μια αναμέτρηση που έχει στοχεύσει ο Παναθηναϊκός, κακά τα ψέματα. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, γιατί όλες οι διαδικασίες έχουν γίνει σε αυτό το πλαίσιο.

Οι αγώνες με τον Αστέρα και τον Λεβαδειακό. Αλλά και στη συσπείρωση του κόσμου που δεν είναι στα καλύτερά της, κυρίως μετά την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος, για την κάποια καθυστέρηση για τις μεταγραφές.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει γίνει μια προσπάθεια και νομίζω πως με ενδεχόμενη πρόκριση απέναντι στη Λανς θα έχει δύο μεγάλα κέρδη. Το ένα είναι το οικονομικό κομμάτι με τα έσοδα από τους ομίλους και το δεύτερο είναι μια ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας που θα τη συνοδεύει στα επόμενα παιχνίδια.

Αποκτά μεγάλη σημασία ο αγώνας με τη Λανς, έχουν μείνει περίπου 2.000 εισιτήρια απούλητα. Θα έχουμε έναν τεράστιο αριθμό, που θα προσεγγίσει 60.000 κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως με τη Μπράγκα και τη Βιγιαρεάλ. 

Προχτές έβαλε ο Παναθηναϊκός γκολ στο 90+7 και ο κόσμος αποδοκίμασε. Είναι πολύ λογικό. Είναι μια παθογένεια που συνοδεύει την ομάδα σε όλες τις εκφάνσεις. Έχει ανάγκη από μια συσπείρωση ο Παναθηναϊκός πέρα από το παιχνίδι με τη Λανς. Με τον Λεβαδειακό αποδοκιμάστηκαν άγρια παίκτες, διοίκηση, προπονητής.

Ο Σπόραρ δεν πανηγύρισε επειδή νιώθει απογοητευμένος. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα έρθουν στην Αθήνα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Σλοβένου. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ δεν έχουν δουλέψει μαζί ούτε δέκα μέρες. Ήρθαν Μαξ, Πελίστρι, Τετέ, Ίνγκασον. Σε ένα μήνα έχει παίξει επτά παιχνίδια η ομάδα, δεν έχει προλάβει να δουλέψει με την ομάδα ο Αλόνσο. Αν χαθεί η Ευρώπη και μείνει 6-7 βαθμούς πίσω στη Superleague θα αναγκαστεί να κυνηγάει.

Η μεταγραφική δραστηριότητα είναι χαραγμένη. Θα πάρει έναν παίκτη σίγουρα, στο 8. Έναν επιθετικό αν φύγει ο Σπόραρ. Αν προκριθεί με τη Λανς, μπορεί να διαφοροποιηθεί ως προς το ποιον παίκτη θα πάρει. Μπορεί να πάρει έναν πιο ακριβό ποδοσφαιριστή. Στο φετινό Παναθηναϊκό αυτό δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Αλαφούζος έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Από ώρα σε ώρα τα δεδομένα με Ολιβέιρα αλλάζουν. Από τον Παναθηναϊκό βγήκε πως δεν έχει στραφεί σε αυτήν την περίπτωση. Ένα πρωί οι άνθρωποι του ΠΑΟ ανακοινώνουν, δεν θα προαναγγείλουν κάποια μεταγραφή. Υπήρξε διάψευση για Ολιβέιρα.

Ο Ντανσό φεύγει από τη Λανς. Τον αποχαιρέτησαν. Δεν είναι βέβαιο, αν θα παίξει ή όχι στη ρεβάνς. Μόνος του κράταγε την άμυνα στο πρώτο παιχνίδι.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr