Ανοίγει ο δρόμος της πρόκρισης: Πούλησε παικταρά η Λανς πριν το ΟΑΚΑ (pic)

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις η Ρόμα κατάφερε να πάρει τον Κέβιν Ντάνσο από τη Λανς με αποτέλεσμα οι Γάλλοι να παίξουν το 2ο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χωρίς τους δύο βασικούς της στόπερ.

Ανοίγει ο δρόμος της πρόκρισης: Πούλησε παικταρά η Λανς πριν το ΟΑΚΑ (pic)

Περίπου 48 ώρες πριν τη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Λανς αποχωρίστηκε τον βασικό της στόπερ, Κέβιν Ντάνσο, ο οποίος δυσκόλεψε στο πρώτο μέρος τον Φώτη Ιωαννίδη μέχρι να έρθει το μεγάλο γκολ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι πιέσεις της Ρόμα έπιασαν τόπο, καθώς πήραν τον θηριώδη στόπερ από τη Λανς, αρχικά, με δανεισμό και σε δεύτερο χρόνο με αγορά, καθώς τοποθετήθηκε υποχρεωτική οψιόν.

Κατά αυτόν τον τρόπο, η γαλλική ομάδα θα αγωνιστεί στο Μαρούσι χωρίς τους δύο βασικούς της στόπερ, γιατί υπενθυμίζεται ότι ο Μεδίνα αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μπακασέτα.

Αναλυτικά:

«Ο Κέβιν Ντάνσο στη Ρόμα, ορίστε! Πράσινο φως από τη Λανς για τον αμυντικό. Δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. 22 εκατ. ευρώ, συν 3 εκατ. μπόνους, πακέτο αξίας 25 εκατ. ευρώ για μακροχρόνιο ντιλ με τον σέντερ μπακ. Επετεύχθη συμφωνία, ακολουθούν τα ιατρικά τεστ.»

Δείτε παρακάτω:

Exit mobile version