Παναθηναϊκός: Το νέο σενάριο για την αποχώρηση Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα πάρει μια απόφαση και για το μέλλον του Αντράζ Σπόραρ, το οποίο δύσκολα θα είναι στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Το νέο σενάριο για την αποχώρηση Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ μπορεί να μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και μάλιστα να σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ωστόσο είναι ξένο σώμα στην ομάδα με τον ίδιο μάλιστα να έχει ζητήσει ν’ αποχωρήσει.

Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών δεδομένα θα υπάρξουν εξελίξεις για την περίπτωση του Σλοβένου φορ με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχοντας τους Φώτη Ιωαννίδη και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ θέλει έναν φορ, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σπόραρ και θα μπορεί να παίξει παράλληλα και στα άκρα και γι’ αυτό το λόγο στο Τριφύλλι εξετάζουν την αποχώρηση του Σλοβένου σαν δανεικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr