Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι σίγουρες αλλαγές στη ρεβάνς με Λανς

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στη Λανς, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να προχωρά ξανά σε αλλαγές.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Ξέσπασε στο 1-0 ο Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει ν’ ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη και να βρεθεί στο νέο format του UEFA Conference League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μάλιστα καταστρώνει ήδη τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς και σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας.

Πιο συγεκριμένα ο Ντραγκόφσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα παραμείνει ο Κώτσιρας, ενώ αριστερά θα επιστρέψει ο Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Ίνγκασον με έναν εκ των Γεντβάι-Σένκεφελντ.

Από εκεί και πέρα στο κέντρο οι πράσινοι θα κατέβουν με τους Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα ή Μαξίμοβιτς, καθώς ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος δε δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και υπάρχουν σκέψεις να έρθει από τον πάγκο.

Τέλος στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Τετέ, Πελίστρι (στη θέση του Μαντσίνι) και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γερεμέγεφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr