Σαμπράκος: «Λείπει ένα 10άρι στον Παναθηναϊκό, προτεραιότητα η Ευρώπη για τον Αλόνσο»

Ο Βασίλης Σαμπράκος επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάρει ένα δεκάρι της εναπομείνασες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Παναθηναϊκός: Τα πέντε «buzzer beater» του Σπόραρ στην Ελλάδα (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport-Show της CosmoteTV:

«Ο Αλόνσο βρίσκεται στο στάδιο να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές πώς να κάνουν επιθέσεις.

Δεν τον έχει βοηθήσει το πρόγραμμα, ο Άγιαξ είναι μια βαριά φανέλα, η Λανς είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Ο Αστέρας και ο Λεβαδειακός έβαλαν δύσκολα στον Παναθηναϊκό, μένω με την ευχή η ομάδα του Παπαδόπουλου να παίξει έτσι σε όλο το πρωτάθλημα.

Όσο είχε ενέργεια, είχε και μια σχετική ισορροπία ο Λεβαδειακός. Στο πρώτο ημίχρονο είχε ίσο αριθμό ευκαιριών.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα μέρος της εξήγησης είναι και το ότι αλλάζει η ενδεκάδα του ΠΑΟ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής του βάζει σε προτεραιότητα την Ευρώπη.

Αν υπήρχε ο Ιωαννίδης στον πάγκο, θα άλλαζε νωρίτερα τη δυναμική του στο παιχνίδι. Μιλάμε για τον καλύτερο Έλληνα κεντρικό επιθετικό.

Σηκώνει κουβέντα και η επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού, γιατί θέλει να παίξει κάθετο, όχι οριζόντιο ποδόσφαιρο η ομάδα.

Η αίσθησή μου, είναι πως του λείπει ένα 10άρι του Τριφυλλιού που να παίζει κάθετα. Το καλύτερό του διάστημα ο Παναθηναϊκός το έχει με τον Τζούρισιτς και τον Τετέ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr