Παναθηναϊκός: Η... επιστροφή του Πάλμερ Μπράουν και το... συμβόλαιο χρυσάφι!

Τον είδαμε ξανά στην αποστολή μετά από δέκα μήνες. Ο λόγος τον Ερικ Πάλμερ Μπράουν που ήταν στη διάθεση του Αλόνσο για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Πάλμερ-Μπράουν, πότε θα κριθεί

Στα μέσα Οκτώβρη του 2023 ο Αμερικανός μπακ υποτίθεται ότι θα έχανε ένα μήνα δράσης! Το οστικό οίδημα στην ποδοκνημική του δεν είχε υποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο παίκτης να βγει νοκ άουτ για μια χρονιά, δίχως κανείς να τον αναπολεί, σχεδόν είχαμε ξεχάσει ότι πληρώνεται από τον σύλλογο, κάτι που δείχνει ότι κάτι τρέχει με την αποκατάσταση των αθλητών.

Ανάλογο θέμα έχει προκύψει και με τον Αϊτόρ και με τον Μάγκνουσον. Ο πρώτος κρίθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει μετά από επέμβαση στο χιαστό, θα δούμε τι θα γίνει και με τον Ισλανδό που επίσης προέρχεται από δύσκολη επέμβαση κουβαλώντας ιστορικό τραυματισμών. Ο Μπράουν κουβαλά βαρύ όνομα και κασέ, έπαιζε στην Τρουά και ανήκε στο City Group που εποπτεύει τη ζάμπλουτη Μαν.Σίτι.

Ο παίκτης λαμβάνει ετήσιες αποδοχές περίπου 700.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους. Όπερ σημαίνει πως στην τετραετία το κόστος του συμβολαίου του (ως προς τα χρήματα που επί της ουσίας έχει δεσμεύσει το κλαμπ) θα φτάσει τα 2,8 εκατ. ευρώ ή 3,6 εκατ. ευρώ με την εφορία.

Κοντολογίς, το συνολικό πακέτο της μεταγραφής του διεθνούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες κεντρικού αμυντικού, θα φτάσει σε βάθος τετραετίας τα 5,2 εκατ. ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να επενδύει για χρόνια σε έναν παίκτη που θεωρείται πριν από μερικά χρόνια ένα απ’ τα πιο σημαντικά πρότζεκτ παγκοσμίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr