«Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξένοι οι επενδυτές, πληρώνουν ήδη τις μεταγραφές»

Ετοιμάζεται να αλλάξει ιδιοκτήτη μετά από χρόνια μεγάλη ελληνική ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Πωλείται μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξένοι οι επενδυτές, πληρώνουν ήδη τις μεταγραφές»

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Εντύπωση προκαλούν οι τελευταίες μεταγραφές στον Άρη, καθώς παρότι ξεκίνησε το καλοκαίρι υποτονικά, πλέον έχει… φορτσάρει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έρθουν κι άλλα δυνατά ονόματα.

Προφανώς και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τις εξελίξεις με τον Λορέν Μορόν, που είτε θα πωληθεί είτε θα ανανεώσει με καλύτερες αποδοχές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν κι άλλες, πιο δυνατές εξελίξεις στον σύλλογο!

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ελλάδα FM», ότι ο Άρης βρίσκεται πλέον σε μεταβατικό στάδιο για αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αν και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ποιοι θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες, το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι ξένοι και πιθανότατα Αμερικανο-Αυστραλοί!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει βρει τους επενδυτές και έχουν έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθούν όλα, θα τρέχει αυτός την ομάδα.

Βέβαια, οι νέοι επενδυτές είναι τόσο… ζεστοί να μπουν άμεσα στον Άρη, που ήδη βάζουν χρήματα και βοηθούν στις μεταγραφές. Γι’ αυτό και το ρόστερ αναμένεται να είναι ανώτερο από πέρυσι και πιο ακριβό.

Το Deal για την νέα εποχή λοιπόν είναι σχεδόν τελειωμένο, απλά ο Καρυπίδης παραμένει στη θέση του για να γίνει ομαλά η αλλαγή μέσα στη χρονιά!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr