Αλόνσο: «Συγκεντρωμένοι για να μην συμβεί ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, έστειλε μέσα από το Matchday Mag το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλόνσο:
«Έχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα και από ποδοσφαιρική και από πνευματική άποψη.
Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, έχουμε δει την ποιότητα που διαθέτει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα επιθετικά.
Παράλληλα όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αμυντικά για να μην συμβεί ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η Ελίνα έφερε «γούρι» και το... τρίποντο στο Καραϊσκάκης (pics-vid)
- Μυστήριο: Στη Βαρκελώνη ο Χέιζ-Ντέιβις, οργιάζουν τα σενάρια (pic)
- Παναθηναϊκός: Δύο «βαριά» ονόματα στο κάδρο - Τι λένε στο Ισραήλ
- Παναθηναϊκός: «Η επόμενη μέρα μετά τους Γιαμπουσέλε και Χέιζ-Ντέιβις – Τα δεδομένα έως… χθες με Σάριτς»
- Το «αντίο» του Γιαννακόπουλου στον Φέντερμαν: «Για πάντα αξέχαστος» (pic)