«Αφήστε τον Ιωαννίδη να υπογράψει»: Τεράστια πίεση σε Παναθηναϊκό!

Η πορτογαλική abola συνεχίζει να ασχολείται με τον Φώτη Ιωαννίδη τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει τα πάντα για να κάνει τον παίκτη δικό της.

Οι δύο λόγοι που ο Παναθηναϊκός αγόρασε τα δικαιώματα του Ιωαννίδη

Αναλυτικά όσα αναφέρει η abola:

”Οι εκπρόσωποι του επιθετικού συνεχίζουν να προσπαθούν να πείσουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να αποδεσμεύσει τον παίκτη. Τα λιοντάρια δεν τα παρατάνε ακόμα και με μία ακόμη εβδομάδα στην αγορά.

Σαββατοκύριακο για τους εκπροσώπους του Φώτη Ιωαννίδη οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να αποδεσμεύσει τον 24χρονο επιθετικό για να προχωρήσει επιτέλους η συμφωνία με τη Σπόρτινγκ.

Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη και παρότι μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του μεταγραφικού παζαριού, η διοίκηση των πρασινόλευκων έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν θα παραιτηθεί από τον Έλληνα διεθνή, την πιο επιθυμητή ενίσχυση για την επίθεση του Ρούμπεν.

Υπάρχει υψηλή πίεση για να προχωρήσει το deal Ιωαννίδη όσο πιο γρήγορα γίνεται ακόμα και πριν το παιχνίδι με τη Λανς.

Αλλά δεν είναι εύκολο να πειστούν οι ηγέτες του εμβλήματος του τριφυλλιού, εξ ου και η υψηλή πίεση που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες.

Εν τω μεταξύ ο Φώτης Ιωαννίδης έμεινε εκτός για τη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος, που διεξάγεται αυτή την Κυριακή.

Με την Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται πολύ για τον ποδοσφαιριστή και να επιμένει στη μεταγραφή, υπήρξαν αμέσως εικασίες για την απουσία του, αλλά ο ελληνικός Τύπος εγγυάται ότι είναι απλώς διαχείριση από την πλευρά του προπονητή του συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη το 2ο παιχνίδι με τη Λανς που είναι καθοριστικός αγώνας για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του αθηναϊκού συλλόγου, που στον πρώτο αγώνα έχασε από τη Λανς με 1-2, με τον επιθετικό των πρασίνων να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ που αφήνει ζωντανό τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά.

Λαμβάνοντας υπόψη το αγώνα της Πέμπτης στην Αθήνα, ο Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός και τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό Σβερίρ Ίνγκασον .

Ο Φώτης Ιωαννίδης , θυμηθείτε, είναι η πιο επιθυμητή ενίσχυση του Ρούμπεν Αμορίμ για την επίθεση των πρασινολεύκων, αλλά η συμφωνία είναι πολύ περίπλοκη λόγω της αδιαλλαξίας του αθηναϊκού συλλόγου, που έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις: η πρώτη για 18 εκατ. ευρώ, το δεύτερο των 20 εκατομμυρίων και το τρίτο των ίδιων 20 εκατομμυρίων, αλλά με άλλα τρία για στόχους — σε μια τελευταία προσπάθεια, η Σπόρτινγκ ανεβάσει τον πρώτο καιρό, σε αξίες της τάξης των 25 εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων των στόχων, όπως A BOLA έχει ήδη αναφέρει.

Λέστερ , Σαουθάμπτον και Ίπσουιτς , από την Αγγλία. Μπολόνια , από την Ιταλία. Στην κούρσα για τον παίκτη, που σκοπεύει να πάει στην Πορτογαλία, ήταν και η Γαλλική Λιλ , αλλά όλοι αποχώρησαν από τον αγώνα, κυρίως λόγω της αρνητικής στάσης του Παναθηναϊκού . Όμως η Σπόρτινγκ δεν το βάζει κάτω…”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr