Παναθηναϊκός: «Τελείωσε» τον Βιλένα ο Αλόνσο
Δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά ο Τόνι Βιλένα με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μην τον βάζει στην αποστολή για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.
Ο πράσινος τεχνικός «έκοψε» τον Βιλένα από την Ευρώπη για να πάρει τη θέση του ο Πελίστρι κι από ότι φαίνεται, έκανε το ίδιο και για τα εγχώρια παιχνίδια.
Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις απέναντι σε Μπότεφ Πλόβντιβ, Άγιαξ και Αστέρα AKTOR, δείχνει, πλέον, να μην υπολογίζεται από τον Αλόνσο.
Στο Τριφύλλι είναι ειλημμένη η απόφαση ενίσχυσης στη θέση «8», επομένως, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Φέγενορντ στην ομάδα.
Παρά και την απουσία του τιμωρημένου Ζέκα, ο Βιλένα έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κέπα Αριθαμπαλάγα
- Παπαθεοδώρου για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού: «Ξεχάστε αυτό στην Ευρωλίγκα»
- Αταμάν: Τι ισχύει για Σλούκα ενόψει Χάποελ - Αποφασίζει για Χολμς
- Οργή Αλαφούζου κατά ΕΚΚΟΜΕΔ: «Ο ΣΚΑΙ δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ