Παναθηναϊκός: Μακριά από τους αστέρες για το... καλό τους!

Οι υπερβολές υπήρχαν πάντα στη χώρα μας με τους νεαρούς παίκτες. Κάνοντας δύο κούρσες και κερδίζοντας ένα πέναλτι που ποτέ δεν δόθηκε ο Φακούντο Πελίστρι έγινε μετά το ματς με τη Λανς ο δεύτερος παίκτης (μετά τον Ιωαννίδη) με τον οποίο ασχολούμαστε όλοι τις τελευταίες ώρες.

Πελίστρι: Με μισή προπόνηση έδειξε γιατί τον πήρε ο Παναθηναϊκός!

Ευτυχώς ο μικρός δεν ξέρει την γλώσσα μας και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει σοβαρά τους ύμνους, οι υπερβολές σε τόσο νεαρά παιδιά κάθε άλλο παρά καλό κάνουν.

Γενικώς είμαστε δύσπιστοι με τους νεαρούς γιατί το μάρκετινγκ που τους συνοδεύει είναι πλέον εξωφρενικό, το ίδιο και ο ντόρος που γίνεται στα social, δεν θέλει και πολύ τα μυαλά να ξεφύγουν.

Έχουμε καιρό να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Ουρουγουανός εξτρέμ, σε μια λίγκα που παίζεται δύο ταχύτητες κάτω από εκείνη της Πρέμιερ Λιγκ.

Αλίμονο αν στα 22 του πει ότι τα ξέρει όλα, αν δεν μάθει π.χ να γυρίζει, να βοηθά την άμυνα, να παίζει χωρίς μπάλα, να σουτάρει περισσότερο, να σκοράρει, θα μείνει ημιτελής.

Η Μαν. Γιουνάιτεντ θα τον παρακολουθεί, τον πιστεύει και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βάλει ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη ενός κοινού ταλαιπωρημένου σαν του Παναθηναϊκού να …γαντζωθεί από νέα είδωλα αλλά επειδή η κατάσταση στο εσωτερικό του κλαμπ είναι πάντα ρευστή εδώ και 30 χρόνια καλό θα είναι να αφήνουμε την περίφημη επικοινωνία μακριά από τους πιτσιρικάδες, αφήνοντάς τους να ωριμάσουν ήρεμα και σταθερά.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr