Να καθαρίσει και μετά... Λανς - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Super League πριν τη ρεβάνς με την Λανς.

Να καθαρίσει και μετά... Λανς - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 25/8 στις 21:00 τους Βοιωτούς και θέλει να πάρουν μια εύκολη νίκη χωρίς να σπαταλήσουν δυνάμεις.

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Λανς την Πέμπτη 29/8 το οποίο θα κρίνει το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον των πράσινων.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα φρεσκάρει την ομάδα του ενώ ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά το νέο πράσινο μεταγραφικό απόκτημα, Φακούντι Πελίστρι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη και Ίνγκασον με Λεβαδειακό, μέσα ο Πάλμερ – Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του στη Λανς, κάνει στροφή στη Stoiximan Super League με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να δίνει ανάσες σε Ιωαννίδη και Ίνγκασον. Εκτός έμεινε και ο Τόνι Βιλένα που όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται πλέον. Απών ασφαλώς και Ζέκα, που είναι τιμωρημένος, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR.

Αντίθετα σε αποστολή μετά από αρκετό καιρό βρίσκεται ο Πάλμερ – Μπράουν, κάτι που δεν ισχύει για τον Μάγκνουσον. Φύσικα, μέσα στις επιλογές του Αλόνσο είναι και ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του την Πέμπτη, κόντρα στη Λανς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr