Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση (25/08)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση (25/08)

Οι πράσινοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Astera Aktor θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στις 21:00 την Κυριακή 25/8 και θα μεταδοθεί από το OTESPORT1.

Η Super League διεξάγεται φέτος με 14 ομάδες. Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει πλέι οφ για θέσεις κορυφής (1-4) και έξοδο στην Ευρώπη (5-8), αλλά και πλέι άουτ για αποφυγή του υποβιβασμού.

Προπόνηση και αποστολή για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό

Με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (25/08) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα ενώ ολοκλήρωσαν με τακτική και παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπάλντοκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της αποστολής του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr