Σε δύσκολη θέση η Σπόρτινγκ, τέλος (και) το plan B του Ιωαννίδη! (pic)
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Σπόρτινγκ όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση που θέλει να κάνει στην επίθεση της.
Οι πορτογάλοι προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσουν τον Φώτη Ιωαννίδη όμως ο Παναθηναϊκός είναι κάθετος καθώς συνεχώς αναφέρει ότι παίκτης δεν πωλείται.
Αυτό το γεγονός έχει αναγκάσει την Σπόρτινγκ να στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις με τον Βίτορ της Μπαρτσελόνα να έρχεται στο προσκήνιο.
Όμως Το plan B του Ιωαννίδη χάθηκε καθώς ο Βραζιλιάνος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του οριστικά στη Ρεάλ Μπέτις.
Ο 19χρονος ήταν αυτός που έβαλε «εμπόδια» στη μεταγραφή καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.
Δείτε παρακάτω:
⚪️🟢🇧🇷 Real Betis and Barça, completing documents for Vitor Roque loan deal.
It will happen and it’s all verbally agreed. More to follow on loan-deal formula. pic.twitter.com/4ZxT1T1yfn
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 24, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!