Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία του Πέπε

Τα ξημερώματα, ρεπορτάζ από την Βραζιλία ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός ρώτησε για την περίπτωση του μέσου της Γκρέμιο, Πέπε.

Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία του Πέπε

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θα αγωνίζεται στη θέση 8 και θα πλαισιώσει τον Τσέριν.

Όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, το τριφύλλι απευθύνθηκε στην Γκρέμιο και ρώτησε για το κόστος αγοράς του Ζοάο Πέδρο Βιλάρντι Πίντο «Πεπέ», όπως είναι το πλήρες όνομα του ποδοσφαιριστή.

Η χρηματιστηριακή αξία του Πέπε ανέρχεται 3 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβρη του 2025.

Θεωρείται box to box μέσος με καλή τεχνική και επιτάχυνση ενώ την περασμένη σεζόν τα πήγε περίφημα.

Φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν και οι Βραζιλιάνοι εκτιμούν ότι αυτό συμβαίνει επειδή πιέζει για να πάρει μεταγραφή.

Όπως υποστηρίζεται, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, τονίζεται ωστόσο ότι έχει υπάρξει επαφή και με τη Γκρέμιο και με τον παίκτη.

Ο Πέπε διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.82 εκ. και στην Γκρέμιο αποκτήθηκε έναντι 1.5 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2023.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr