Παναθηναϊκός μεταγραφές: H χρηματιστηριακή του Εβάντερ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να συνεχίζει την αναζήτηση στην αγορά για έναν μέσο, με την περίπτωση του Βραζιλιάνου Εβάντερ να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: H χρηματιστηριακή του Εβάντερ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Βιλένα, οι «πράσινοι» έχουν κινηθεί στην αγορά αναζητώντας έναν μέσο με επιθετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει λύσεις στη δημιουργία φάσεων.

Συγκεκριμένα, αναζητούν έναν παίκτη που να αγωνίζεται πιο άνετα στη θέση «8» παρά στη θέση «6», και να μπορεί υπό προϋποθέσεις να υποστηρίξει και τη θέση «10».

Το πιο πρόσφατο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι αυτό του Εβάντερ, ο οποίος αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Τάιμπερς στις ΗΠΑ.

Ο Βραζιλιάνος διανύει εξαιρετική σεζόν στο MLS, έχοντας μέχρι στιγμής 11 γκολ και 11 ασίστ σε 20 αγώνες, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όπως είναι λογικό, όντας σε ιδανική ηλικία, 26 ετών, η χρηματιστηριακή του αξία έχει αυξηθεί, αγγίζοντας τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Πριν την Αμερική είχε αγωνιστεί και στην Ευρώπη με την φανέλα της Μίντιλαντ έχοντας εξίσου εντυπωσιακά νούμερα με 50 γκολ και 38 ασίστ σε 167 συμμετοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr