Απίστευτο: Ο προπονητής της Λανς έκανε καριέρα μέσα από το Football Manager

Ένας… άγνωστος προπονητής με προϋπηρεσία στο Football Manager ανέλαβε την πανάκριβη ομάδα της Λανς που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (22/8) για τα πλέι οφ του UEFA Conference League.

Απίστευτο: Ο προπονητής της Λανς έκανε καριέρα μέσα από το Football Manager

Όταν η Ρεμς ανακοίνωσε, τον Οκτώβριο του 2022, ότι ο τελείως άπειρος Στιλ θα είναι ο αντικαταστάτης του έμπειρου Όσκαρ Γκαρθία πολλοί γέλασαν.

Αναζήτησαν στη google στοιχεία γι’ αυτόν τον άγνωστο προπονητή και είδαν το βιογραφικό του. Τι είχε κάνει ως τότε; Ήταν βοηθός στην Κ18 της Πρέστον, είχε περάσει από διάφορα πόστα στις Σιντ-Τρούιντεν, Λιρς, Μπέερσοτ, Σταντάρ Λιέγης, αλλά ως πρώτος προπονητής δεν είχε προϋπηρεσία.

Ή μπορεί και να είχε… Ως προπονητής στο Football Manager έσκιζε! Εκεί έκανε τα πρώτα του… βήματα και ήταν εξαιρετικός. Απλά σε αντίθεση με όλους τους άλλους αυτός κατάφερε την εικονική πραγματικότητα να την κάνει… πραγματικότητα.

Σε… κανονική ομάδα, με κανονικούς παίκτες, σε κανονικό σύλλογο, σε κανονικά γήπεδα. Όχι πια μπροστά σε μια οθόνη, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr