Παναθηναϊκός - Λανς: Δεδομένο ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς...
Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να προκριθεί απέναντι στη Λανς, θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο, ηρεμία και σημαντικά έσοδα.
Αντίθετα, σε περίπτωση αποκλεισμού, η πίεση θα αυξηθεί, κάθε γκέλα στο πρωτάθλημα θα κάνει όλο και πιο έντονη τη γκρίνια.
Ήδη ο Αλόνσο μετρά 0/4 (Αγιαξ, Λανς, Τρίπολη) συνεχίζοντας το κακό του ευρωπαϊκό σερί αφού και πέρσι στη Σεβίλλη πήγε χάλια.
Ακόμα και 2-2 να έληγε το παιχνίδι στη Γαλλία οι αντίπαλοι με τους σβέλτους παίκτες τους θα είχαν το πάνω χέρι ενόψει ΟΑΚΑ.
Καλά θα κάνουν οι πράσινοι να μην ξεγελαστούν από την διαχείριση που έκαναν οι οικοδεσπότες στο β΄ μέρος.
Με Κώτσιρα, Γεντβάι, Μπακασέτα, Αράο, Τετέ ωσεί παρόντες πάλι καλά που το κοντέρ έμεινε χαμηλά.
Για τη ρεβάνς αν σκοράρεις πρώτος, παίζοντας μεθοδικά στην άμυνα, ίσως κάτι γίνει, ρεαλιστικά όμως το τριφύλλι είναι μερικές ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους του και απλά θα εύχεται να βρεθούν οι περισσότεροι σε κακή μέρα.
Ο Παναθηναϊκός έχει απίστευτα βραδυκίνητο άξονα, στην τύχη να διάλεγε ο Παπαδημητρίου ΕΝΑΝ γρήγορο κεντρικό χαφ θα τον πετύχαινε.
Υπάρχουν ακόμα λίγες μέρες μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική σεζόν κι ο Κυπελλούχος δεν έχει αριστερό στόπερ, αντι-Σποράρ, “οκτάρι” και αριστερό εξτρέμ!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»