Ζαγοράκης: «Μου κάνει για 10άρι ο Τετέ, όχι για εξτρέμ – Μόνο ο Κωνσταντέλιας σαν τον Φώτη» (vid)

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρέθεσε τις απόψεις του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Λανς.

Ζαγοράκης: «Μου κάνει για 10άρι ο Τετέ, όχι για εξτρέμ - Μόνο ο Κωνσταντέλιας σαν τον Φώτη» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Η πρόκριση είναι ανοικτή. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Έβαλε μια γκολάρα ο Ιωαννίδης, τέτοια γκολ τα χαίρεσαι. Δεν είναι τυχερό, είναι καθαρά προσωπική ενέργεια και δίνει ελπίδες. Τέλειο πλασάρισμα, δεν έχει συμμετοχή κάποιος άλλος.

Στο σύνολο οι γαλλικές ομάδες, αν εξαιρέσεις την Παρί και 1-2 ακόμη, είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσει μια ελληνική ομάδα. Η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να πάρει την πρόκριση. 

Το είδαμε πολλές φορές το πρώτο γκολ. Είναι μια ωραία συνδυαστική ενέργεια, ο Αράο ήταν σαν να μην υπήρχε στη φάση. Από το ξεκίνημα της φάσης ο παίκτης της Λανς είναι μόνος του. Δεν ξέρω πώς δεν τον αντιλήφθηκε κανείς.

Κάποιες φάσεις στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Βλέπεις πόσο επικίνδυνο μπορεί να εξελιχθεί το έργο και πού μπορεί να καταλήξει η μπάλα. Όταν παίζεις με δέκα, γίνεσαι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου.

Δε βοηθάει απόλυτα την ομάδα που παίζει με έντεκα. Δεν σου δίνεται και ο χώρος. Διαφορετικά αντιμετωπίζεις μια ομάδα με 11 και μια 10 παίκτες. Μετά το γκολ δεν ήταν καλά ο Παναθηναϊκός, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός.

Κακώς πιάστηκε στον ύπνο ο Γέντβαι στο δεύτερο γκολ. Αν βγει μπροστά ο επιθετικός τελείωσε. Πριν γίνει η σέντρα έπρεπε να είχε πάρει τη θέση ο Γέντβαι. Δεν μπήκε καλά ο Παναθηναϊκός, μπήκε προετοιμασμένη η Λανς.

Μόνο ο Κωνσταντέλιας μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα, σαν τον Ιωαννίδη. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοια παιδιά και εμείς χαιρόμαστε περισσότερο, γιατί είναι Έλληνες. Και τη μπάλα τη δίνουν σε σωστό χρόνο, τα κάνουν όλα σωστά και το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο.

Ο Πελίστρι έπαιζε στη Μάντσεστερ, δεν είναι κάτι αμελητέο. Σίγουρα έχει κάτι να δώσει και στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε για 25′, θα τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Τετέ νομίζω, ότι δεν είναι πλάγιος. Δεν δείχνει ότι είναι πλάγιος ο ποδοσφαιριστής. Μου κάνει πιο πολύ στο κέντρο, παρά για εξτρέμ. Τον θυμάμαι στο εκτός με τη Μπότεφ Πλόβντιβ, που έβγαλε δύο πάσες… Τσιάρτας.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version