Ραπτόπουλος: «Απαράδεκτος ο Αλόνσο, απατεωνίστικο ποδόσφαιρο από τον Μπακασέτα» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-1 από τη Λανς στη Γαλλία.

Ραπτόπουλος: «Απαράδεκτος ο Αλόνσο, απατεωνίστικο ποδόσφαιρο από τον Μπακασέτα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Λανς – Παναθηναϊκός. Τρόμαξα στα πρώτα 15-20′ με την ταχύτητα και τη δύναμη της Λανς στο 3-5-2. Σε δεύτερο τέμπο ο Παναθηναϊκός με ανέτοιμο τον Ιωαννίδη και περιπατητή για 90′ τον Μπακασέτα. 

Θεωρώ απαράδεκτο τον Παναθηναϊκό σε ένα 3-5-1 κόντρα στη Λανς. Ο Στιλ δεν έβαλε χαφ για ένα 4-4-1. Πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο Αράο με τον Τσέριν πολύ κακοί. Εκνευρίστηκα πολύ με το βάδισμα του Μπακασέτα. Ανέβηκε λίγο ο Τσέριν στο β’ ημίχρονο.

Ο Ιωαννίδης βγήκε σε μεγάλη κλίση και ο Μπακασέτας έπαιξε απατεωνίστικο ποδόσφαιρο. Όποιος Παναθηναϊκός δεν είναι εκνευρισμένος με τον Μπακασέτα, δεν βλέπει ποδόσφαιρο. 

Δεν πήγαν μια φορά ο Τζούρισιτς και ο Μπακασέτας κάθετα, να πάρουν τη μπάλα και να πάνε διεισδυτικά. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με εννιά παίκτες. Ο Αλαφούζος ήταν κ…φαρδος, του κατσε το γκολ του Ιωαννίδη.

Απαράδεκτος ο Αλόνσο έβγαλε τον Τετέ και άφησε τον Μπακασέτα μέσα. Μετά το 75′ πέρασε δεύτερο φορ με ένα ποδόσφαιρο δεκαετίας του 70 και του 80 να παίξει από τα πλάγια. Κόντεψε να βγει το φάντασμα του Λάκη Σημαιοφορίδη. Χαφ για πέταμα. Άργησε να κάνει αλλαγές ο Αλόνσο. 

Περιμένουμε 90′ μήπως βρει ο Μπακασέτας λίγο χώρο, τον βρήκε και έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 82 κάνει η κάμερα ένα κοντινό και βλέπω τον Μπακασέτα να είναι υποψίας σταγόνας και αυτή από τη ζέστη. Στο ΟΑΚΑ με έντεκα εναντίον έντεκα θα είναι δύσκολα και το ξερε αυτό ο Αλόνσο, για αυτό έβαλε 2ο φορ. 

Απαράδεκτη η συμπεριφορά των αμυντικών της Λανς στο γκολ του Ιωαννίδη, τρεις στη σειρά, ένας να πέσει πάνω του. Φανταστικό το γκολ. Μου άρεσε πολύ ο Πελίστρι, εκπληκτικός και σε μαρκαρίσματα, διεισδύσεις, θα πάρει πολλά ο Παναθηναϊκός από αυτόν τον παίκτη. Οι Μαντσίνηδες και οι Λημνιοί περισσεύουν σε ένα μεγάλο σωματείο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr