Η ηγετική κίνηση Ιωαννίδη πολύ πριν το γκολ των… 60 εκατομμυρίων!

Το Τριφύλλι μετά το 2-0 της Λανς εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο, με την αποβολή της να το επαναφέρει στο παιχνίδι αλλά κάτι ακόμα να λείπει στο δρόμο της… ανατροπής.

Η ηγετική κίνηση Ιωαννίδη πολύ πριν το γκολ των… 60 εκατομμυρίων!

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λανς πληρώνοντάς το με δύο γρήγορα γκολ, με την ανάπαυλα να ήταν απαραίτητη ώστε η ομάδα να συνέλθει.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν συνεχώς λάθη, ακόμα και έξω από την περιοχή του Ντραγκόφσκι. Και εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση του ηγέτη της ομάδας, του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ γύρισε πίσω και κατσάδιασε άγρια τους συμπαίκτες του για να ξυπνήσουν και τα κατάφερε!

Στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα, επέστρεψε στο παιχνίδι δημιουργώντας φάσεις και δείχνοντας ότι μπορεί να… γυρίσει την κατάσταση.

Το αποκορύφωμα ήταν, φυσικά, το απίστευτο σλάλομ με το τελείωμα του Φώτη Ιωαννίδη το οποίο κρατάει τον… Panathinaikos σε τροχιά πρόκρισης ελέω της κρίσιμης ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr