Αλόνσο: Οι δηλώσεις μετά το Λανς-Παναθηναϊκός

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς, για τα Play-Offs του Conference League.

Αλόνσο: Οι δηλώσεις μετά το Λανς-Παναθηναϊκός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο μετά το ΛανςΠαναθηναϊκός:

«Καταρχάς, κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά, ενώ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μετά, αφού οι αντίπαλοι έμειναν με 10, προσπάθησαν να πηγαίνουν προς τα πίσω για να αμυνθούν. Μας έλειπε η φρεσκάδα για να παίξουμε από τις πτέρυγες. Όταν μπήκε ο Πελίστρι, υπήρξαν κάποιες καταστάσεις ενός εναντίον ενός που μας ωφέλησαν, αλλά δεν είμασταν καλοί στο κέντρο. Άμα το είχαμε καταφέρει αυτό, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη δομή στο κέντρο για να παίξουμε καλύτερα.»

«Πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου και στην ομάδα. Έχουμε 90′ για να παίξουμε στο σπίτι μας και στους φιλάθλους μας. Είναι δύσκολο χωρίς αμφιβολία, αλλά θα δώσουμε όλα όσα έχουμε για να μπορέσουμε να περάσουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr