Παναθηναϊκός: Με Πελίστρι κόντρα στη Λανς - Μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα

Κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λανς θα έχει ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος δηλώθηκε έγκαιρα από τον Παναθηναϊκό.

«Βράζουν» με τη διοίκηση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι (pics-vid)

Η «βόμβα» του Παναθηναϊκού πήρε επίσημη μορφή, με τον Φακούντο Πελίστρι να ντύνεται στα πράσινα και να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2028.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός διεθνής εξτρέμ μπαίνει κατευθείαν στα… βαθιά, καθώς βρίσκεται ήδη στη Γαλλία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού».

Ο ίδιος μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα, είχε την πρώτη του επικοινωνία με τον Ντιέγκο Αλόνσο και αναμένεται να πάρει μία πρώτη γεύση.

«Ο Πελίστρι είναι εδώ και θα δούμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, ενδεχομένως αύριο ή στον επόμενο αγώνα. Ο παίκτης είναι έτοιμος, είχα συνομιλία μαζί του και έκανε πολύ καλή φυσική προετοιμασία στη Γιουνάιτεντ.

Είχε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διακοπών επειδή έπαιξε στο Copa America. Oι περίοδοι δουλειάς εκεί δεν είναι ίδιοι με αυτές εδώ. Άρα θα πρέπει να τον προσαρμόσουμε στο δικό μας πλάνο. Θα ζητήσω υπομονή, όπως και στην περίπτωση του Τετέ, μέχρι να γίνει αυτό», δήλωσε νωρίτερα ο πράσινος τεχνικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr