«Βράζουν» με τη διοίκηση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι (pics-vid)

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πώληση του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό.

«Βράζουν» με τη διοίκηση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι (pics-vid)

Μέσα σε μια ώρα η ανάρτηση των «Κόκκινων Διαβόλων» για τον Πελίστρι έχει πάρει περίπου 250.000 likes και 2.500 σχόλια.

Στα περισσότερα εξ αυτών, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της διοίκησης να παραχωρήσει τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό.

«Απαίσια επιλογή να τον αφήσουμε να φύγει», «δεν δόθηκε ποτέ ευκαιρία στον παίκτη να λάμψει», «πολύ κακή απόφαση, έδωσε τα πάντα στο γήπεδο και εμείς κρατήσαμε τον Άντονι», «Άντονι, Σάντσο και Ράσφορντ έπρεπε να είχαν φύγει πριν από εκείνον», «πρώτη ομάδα Ουρουγουάης, βασικός σε κάθε ματς του Κόπα Αμέρικα και τον πουλήσαμε μόνο 6 εκατ. ευρώ, έπρεπε να παίξει περισσότερο» ήταν μερικά από αυτά.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς οπαδούς της Μάντσεστερ, ο Μαρκ Γκόλντμπριτζ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Είναι κακή χρήση ενός ακόμα ταλέντου από εμάς. Είναι καλός παίκτης, μου αρέσει. Δεν έκανε στον Τεν Χαγκ από την αρχή, δεν είχε νόημα να τον έχουμε εδώ τους τελευταίους 18 μήνες.

Το να αγοράζεις 9 εκατομμύρια έναν παίκτη που είναι βασικός στην Ουρουγουάη και να τον αφήνεις να φύγει με αυτό το ποσό είναι κακή διαχείριση του ταλέντου του. Τον Πελίστρι θα έπρεπε να τον πουλήσουμε 15 με 20 εκατομμύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω:

«Βράζουν» με τη διοίκηση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι (pics-vid) «Βράζουν» με τη διοίκηση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι (pics-vid) «Βράζουν» με τη διοίκηση οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι (pics-vid)

@unitedstandclips Was he a good player ? #markgoldbridge #manchesterunited #pellistri #transfer ♬ original sound – United Stand x Thats football

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr