Γιαννακόπουλος για κατεδάφιση Λεωφόρου: «Όποιος θέλει...» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα στόρι στο Instagram σχετικά με την προέγκριση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου.

Γιαννακόπουλος για κατεδάφιση Λεωφόρου: «Όποιος θέλει...» (pic)

Μετά την προέγκριση για την κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο «DPG» αντέδρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

«Όποιος θέλει του λέω και τα νούμερα του τζόκερ. Τίποτα κάτι δικά μου», σχολίασε χαρακτηριστικά στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ύστερα και από την τελευταία εξέλιξη που αφορά το θέμα του γηπέδου στο Τριφύλλι.

Τον Ιούνιο του 2020 είχε δηλώσει τα εξής: «Με τις τελευταίες εξελίξεις στον Βοτανικό, κάποιοι θέλουν να γκρεμίσουν τη Λεωφόρο πριν χτιστεί το γήπεδο.

Τόσο ο Δήμος και οι Τράπεζες, όσο κι οι εταιρείες που έχουν πάρει στα χέρια τους τα απομεινάρια των επενδύσεων του Βωβού, συντάσσονται για τη μεγαλύτερη αδικία που πάει να γίνει σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Μας λένε να δώσουμε τη Λεωφόρο των 300.000.000 ευρώ για να πάμε στον Βοτανικό ως ενοικιαστές. Τις εμπορικές χρήσεις να τις εκμεταλλεύεται ο Δήμος, κι όχι ο Ερασιτέχνης.

Στο ξεπούλημα της Λεωφόρου αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου. Από την άλλη όμως, δεν θέλω να είμαι εμπόδιο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.»

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος για κατεδάφιση Λεωφόρου: «Όποιος θέλει...» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr