Ντρεοσί (Λανς): «Ευτυχώς παίζουμε στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο!»

Ο διευθυντής της Λανς και πρώην του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια με το Τριφύλλι στα πλέι οφ του UEFA Conference League.

Ντρεοσί (Λανς): «Ευτυχώς παίζουμε στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο!»

Στην εποχή του Λάσλο Μπόλονι ο Πιέρ Ντρεοσί εργάστηκε για μερικούς μήνες στον Παναθηναϊκό και έχει μια καλή εικόνα για το σύλλογο.

Από τον Ιούνιο του 2024 εργάζεται ως γενικός διευθυντής στην αντίπαλο των «πρασίνων» στα πλέι οφ του UEFA Conference League, Λανς.

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης την Πέμπτη (22/8) ο Ντροσί ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στο παλιό αγαπημένο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τη Λεωφόρο, το κοινό είναι πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ καταπιεστικό. Ήταν η χειρότερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Ευτυχώς, θα παίξουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο δεύτερο παιχνίδι για λόγους έγκρισης. Ο Παναθηναϊκός είναι μια έμπειρη και επιθετική ομάδα, δεν πρόκειται να είναι εύκολο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr