Λανς – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/08)

Έτοιμοι για νέα ευρωπαϊκή πρόκληση οι πράσινοι στη Γαλλία κόντρα στη Λανς.

Λανς - Παναθηναϊκος Live Streaming

Λανς – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Νέα πρόκληση για τον Παναθηναϊκό με προορισμό μια ευρωπαϊκή πορεία στο Conference League.

To «τριφύλλι» την Πέμπτη το βράδυ (22:00) αντιμετωπίζει τη Λανς στο «Stade Bollaert-Delelis» στα playoffs της διοργάνωσης με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι», μετά τον πικρό αποκλεισμό με τον Άγιαξ στα πέναλτι, θέλουν να δείξουν σε εχθρούς και φίλους ότι είναι ικανοί μέσα στη Γαλλία να κάνουν βήμα πρόκρισης και την ερχόμενη βδομάδα στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ να περάσουν στη League Phase του Conference League.

Νέα πρόκληση

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ζήτησε από τους παίχτες τους να ξεχάσουν την ήττα (0-1) στην πρεμιέρα της Super League από τον Αστέρα Τρίπολης. Ζητούμενο αποτελεί και η σωστή διαχείριση, ενώ το νέο λαμπερό μεταγραφικό απόκτημα Φακούντο Πελίστρι τρέχει να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τη Λανς στη Γαλλία. Ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, αφού ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το τεχνικό επιτελείo του «τριφυλλιού» θα αφήσει στην άκρη τους πειραματισμούς που έκανε στο ματς με το Αστέρα και θα επιστρέψει στο πλάνο που έφερε την ομάδα μια ανάσα από την πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ.

Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψουν οι Ίνγκασον, Γεντβάι μαζί με τους Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς στα άκρα, στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Τσέριν, Αράο και πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη οι Μπακασέτας, Τετέ και Τζούρισιτς. Ο Μαντσίνι είναι τιμωρημένος.

Η Λανς απέναντι στον Παναθηναϊκό ξεκινάει το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι. Η γαλλική ομάδα διακρίνεται για το γρήγορο παιχνίδι της και την περασμένη σεζόν έπαιξε στους ομίλους του Champions League. Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο 31χρονος (!) Γουίλ Στιλ, αφού ο Φρανκ Εζ μετά από 4 χρόνια εξαιρετικής πορείας μετακόμισε στη Νις. Την περασμένη σεζόν η Λανς τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ την Κυριακή νίκησε στην έδρα της Ανζέ (0-1) και ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στη «Ligue 1».

Στο ρόστερ υπάρχουν παίχτες κλειδιά σε κάθε γραμμή. Στην άμυνα ξεχωρίζουν οι Ντανσό, Μεντίνα στη μεσαία γραμμή οι Τσάβες, Φουλζινί, Τόμασον, Αγκιλάρ και στην επίθεση οι Σαΐντ, Σοτοκά.

Παναθηναϊκός και Λανς συναντήθηκαν το 2007 στο Europa League. Στο πρώτο ματς οι Γάλλοι νίκησαν 3-1 και στη ρεβάνς στην Αθήνα οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

Την αναμέτρηση στο «Stade Bollaert-Delelis» θα διευθύνει ο Ούγγρος διαιτητής, Γκέργκο Μπογκάρ.

Λανς – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Προτεραιότητα για την Σπόρτινγκ η απόκτηση του Ιωαννίδη»

Νεότερο ρεπορτάζ στην Πορτογαλία επιμένει ότι η απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη αποτελεί προτεραιότητα για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Φαίνεται ότι η πορτογαλική ομάδα είναι αποφασισμένη να το πάει… μέχρι τέλους για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό. Τις τελευταίες ώρες η Σπόρτινγκ, μέσω του αθλητικού διευθυντή της Ούγκο Βιάνα που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο και αυτή η προσπάθεια έχει εμπόδια.

Κι αυτο διότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέτις, που επίσης ενδιαφέρεται, αλλά για τον δανεισμό του και όχι για την αγορά του, όπως θέλουν οι Καταλανοί.

Το θέμα είναι ότι ο Ιωαννίδης παραμένει στο προσκήνιο για την Σπόρτινγκ. Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο διευθυντής της εφημερίδας Record, Μπερνάρντο Ριμπέιρο.

Όπως αναφέρει, η πορτογαλική ομάδα δουλεύει και τις δύο περιπτώσεις. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ιωαννίδης είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης. Υπάρχει ελπίδα ότι ο Παναθηναϊκός θα… μπει σε διαπραγμάτευση μετά τις 29 Αυγούστου. Δηλαδή μετά τη ρεβάνς με τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League.

Πελίστρι: Το ματς στο οποίο του έκανε ειδική μνεία ο Τεν Χαγκ και τα κύρια χαρακτηριστικά του

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Φακούντο Πελίστρι. Μετά από την εμφάνιση του Ουρουγουανού εξτρέμ στον ημιτελικό του Carabao Cup με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι. Ενός παίκτη που δεν κατάφερε μεν να καθιερωθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως έδειξε το τεράστιο του ταλέντο και η αποχώρησή του κάθε άλλο παρά ενθουσιασμό προκάλεσε σε κόσμο και αγγλικά ΜΜΕ.

Μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Ουρουγουανός εξτρέμ με την φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων» ήταν αυτή στη νίκη της ομάδας του με 0-3 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, για τα ημιτελικά του Carabao Cup. Τότε, ο Τεν Χαγκ είχε κάνει μετά το φινάλε της αναμέτρησης ειδική αναφορά στον ταλαντούχο άσο.

«Έχουμε δει πως έχει αθλητικότητα, πάντα κινείται καλά. Τα τρεξίματά του στην πλάτη της άμυνας είναι καλά και είναι ταχύτατος. Οπότε πρέπει να βάλει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι πολύ καλός ανάμεσα στις γραμμές. Επειδή έχει ασφάλεια με την μπάλα στα πόδια. Είναι διαφορετικός από αυτά που έχουμε, δεν είναι ένας αριστεροπόδαρος δεξιός εξτρέμ, όπως ο Άντονι. Ο Φακούντο παίζει πολύ καλά με το δεξί. Το απέδειξε την πολύ καλή ευκαιρία που δημιούργησε με τη σέντρα του για τον Βέγκχορστ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Φυσικά τα στοιχεία αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά και ο Ντιέγκο Αλόνσο, που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Πελίστρι στην Εθνική της χώρας του. Καλείται πλέον να τα αξιοποιήσει και στον Παναθηναϊκό.

«Παραδέχτηκε ότι έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Asteras Aktor στο ΟΑΚΑ ο Λανουά!»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Στεφάν Λανουά ενημέρωσε τους διαιτητές ότι το γκολ του Asteras Aktor στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να ακυρωθεί.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Αρκάδες και το «Τριφύλλι» έχει προκαλέσει αρκετή κουβέντα. Αφού δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, λόγω παράβασης του Άνταμ που βρισκόταν πολύ κοντά στο «πράσινο» τείχος.

Μιλώντας λοιπόν στον «bwin ΣΠΟΡ FM 94.6», ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε ότι στην σύσκεψη που έγινε, ο αρχιδιαιτητής Λανουά εξήγησε πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα έπρεπε να ακυρώσει το τέρμα των φιλοξενούμενων και να δώσει έμμεσο υπέρ του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή του σταθμού, οι Παναγιώτης Βαρούχας και Γιώργος Σπανέας τόνισαν ότι κακώς ο Έλληνας ρέφερι επικαλέστηκε την μη λειτουργία του VAR. Αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να παρέμβει για την συγκεκριμένη παράβαση.

Υπενθυμίζουμε πως πλέον θα υπάρχει ανάλυση των επίμαχων φάσεων κάθε αγωνιστικής και σε βίντεο.

Λανς – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Exit mobile version