Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτά θα είναι τα επόμενα «μπαμ»!

Το Τριφύλλι, μετά την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχωράει στις επόμενες κινήσεις ούτως ώστε να «οχυρώσει» το ρόστερ του.

diego-alonso-panathinaikos

Αρχικά, ο Αντράζ Σπόραρ είναι πιθανό να αποχωρήσει τις προσεχείς ημέρες από τον Παναθηναϊκό και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αντικατασταθεί με έναν φορ περιοχής ο οποίος θα έχει έφεση στο γκολ και τα χαρακτηριστικά του θα… «κουμπώνουν» στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Παράλληλα, το Τριφύλλι θα κινηθεί για ακόμα έναν εξτρέμ, αυτή τη φορά στο αριστερό άκρο, για να δυναμώσουν και σε αυτήν την πλευρά του γηπέδου αφού οι νεοαποκτηθείς Πελίστρι και Τετέ αγωνίζονται, δεδομένα, στη δεξιά πτέρυγα.

Τέλος, δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια μεταγραφή και στο «8» τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών… πάρε – δώσε, αν υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες θα κάνουν επιτακτική την συγκεκριμένη κίνηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr