Παναθηναϊκός: Δημιουργεί πρόβλημα αυτή η τριάδα...

Μοιάζει παρωχημένο να παίζεις ταυτόχρονα με Ζέκα, Βιλένα, Μαξίμοβιτς, παιδιά χωρίς ταχύτητα και απρόβλεπτο στο επιτελικό παιχνίδι τους για να ξεκλειδώσεις άμυνες σαν αυτές του Αστέρα που μετά από τόσα θετικά αποτελέσματα απέναντί σου από το 2007, σου έχει πάρει τον αέρα για τα καλά!!!

Παναθηναϊκός: Δημιουργεί πρόβλημα αυτή η τριάδα...

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ακόμα μαθαίνει την ομάδα του, την Κυριακή πρόσφερε στον αντίπαλο πάγκο αυτό που ονειρεύεται ο κάθε προπονητής, εύκολα κερδισμένα μέτρα.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όλοι όσοι βρίσκονται στο γήπεδο έχουν την γνώση να αξιοποιήσουν την κατοχή της μπάλας, το θέμα είναι αν μπορούν.

Αν τους την προσφέρεις εσύ, είσαι διπλά ασυγχώρητος παρουσιάζοντας οκνηρία, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο!

Μετά την αποβολή του Ζέκα π.χ σε κάθε κόντρα οι φιλοξενούμενοι τιμωρούσαν τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, εκθέτοντάς τους μιας και έφταναν ανενόχλητοι στα καρέ του Λοντίγκιν.

Ήταν τόσο μεγάλη η συχνότητα που οι Αράδες πατούσαν περιοχή που από κάποιο σημείο και μετά το θέαμα ήταν αποκρουστικό.

Έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός να πληρώνει ΚΑΘΕ ατομικό λάθος, αλλά κι αυτός δεν προκαλεί καθόλου την τύχη του.

Το ποδόσφαιρο άλλαξε, σήμερα έχει πάει στα σωματικά προσόντα και στην σβελτάδα, όσο ο ίδιος ο οργανισμός αρνείται να το αποδεχτεί και να το ακολουθήσει, θα μοιάζει ξεπερασμένος.

Το αναφέρουμε γιατί αυτή την στιγμή στο ρόστερ δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ παίκτης που να αγωνίζεται στον άξονα και να είναι γρήγορος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr