Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που χρειαζόταν...
Ο Τετέ δείχνει πολύ ταιριαστός με τον Παναθηναϊκό αν και στην Τουρκία δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα.
Πάντα θα γίνεται αυτό στο ποδόσφαιρο, το ότι δεν απορροφήθηκες από ένα οργανισμό δεν πάει να πει ότι είσαι ακατάλληλος για έναν άλλο.
Φυσικά η κατάσταση στο τριφύλλι απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ειδυλλιακή, άρα το διακύβευμα είναι να μην χαθεί στους μύλους της εσωστρέφειας ακόμα ένας ποιοτικός παίκτης. Είναι δεδομένο πως ο προπονητής εισηγήθηκε θερμά την απόκτησή του.
Η τακτική που έχει στο νου του ο κόουτς, με παιχνίδι ψηλά, εναλλαγές μπάλας, επιθετικότητα, ταιριάζει απόλυτα στα προσόντα του.
Στην πραγματικότητα ο Τετέ είναι σε θέση να προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλει ο κόουτς.
Παιχνίδι υψηλής έντασης, επιθέσεις που βασίζονται στα γρήγορα τρεξίματα και στον διασκελισμό του ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης αλλά και να χτυπήσει με την ταχύτητα του στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Αυτά τα στοιχεία έψαχνε ο Κυπελλούχος, αυτά ακριβώς προσφέρει ο νεαρός καριόκα.
Ειδικά το 4-3-3, μοιάζει να κουμπώνει απόλυτα στα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι μία ποδοσφαιρική λογική που για να εφαρμοστεί στο γήπεδο, χρειάζεται μπακ και εξτρέμ επιθετικογενή για να σκαρώσουν ωραία πράγματα κοντά στον ασβέστη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»