Παναθηναϊκός: Γι' αυτό σου κάνει ζημιά ο Αστέρας Τρίπολης εδώ και χρόνια...

Γιατί ο Αστέρας Τρίπολης πήρε αεράτα το τρίποντο στην Καλογρέζα; Γιατί ήταν προετοιμασμένος να παίξει επιθετικά: ξέρει να το κάνει ειδικά όταν βρίσκει χώρους απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που του έχει κάνει μύριες ζημιές από το 2007 και μετά.

Παναθηναϊκός: Ξανά και ξανά τα ίδια λάθη...

Το είπε μετά στις δηλώσεις του και ο πορτιέρο, Νίκος Παπαδόπουλος: “Ξέραμε ότι δεν θα είχαν ενέργεια και τους χτυπήσαμε εκεί”.

Βάλτε στην εξίσωση την παράδοση, το άδειο ΟΑΚΑ, τον παίκτη παραπάνω από τις αρχές του β΄ μέρους, την διαιτησία που κάθε άλλο παρά έδρα έπαιξε κι έχουμε τους λόγους ακόμα μίας πράσινης αποτυχίας. Πολλοί γκρινιάζουν για την πλήρη απουσία επιθετικού σχεδίου στο β μέρος.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλο ώστε να μετράμε τις αντιδράσεις μιας ομάδας στον παίκτη παραπάνω ή στον παίκτη λιγότερο: αν ξέρεις να παίζεις στην επίθεση, το κάνεις και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτή ήταν εν τέλει η διαφορά των δύο αντιπάλων: η μία ομάδα έπαιξε για να σκοράρει κι άλλο τέρμα μετά το 0-1 και το τριφύλλι πέταξε ένα ημίχρονο.

Όταν κατάλαβε τι διακυβευόταν κλασικά αγχώθηκε και παρέδωσε πνεύμα με το που έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr