Προπονητής Λανς: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είδαμε τι έκανε στον Άγιαξ»

Ο τεχνικός της Λανς, Γουίλ Στιλ μίλησε σε γαλλικό μέσο για την επερχόμενη σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του UEFA Conference League.

Προπονητής Λανς: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, είδαμε τι έκανε στον Άγιαξ»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο lensois.com:

Γουίλ Στιλ, τι μπορείς να μας πεις για τον αντίπαλό σου, τον Παναθηναϊκό;

«Είναι μια πολύ ώριμη ομάδα, γεμάτη εμπειρία με υψηλό μέσο όρο ηλικίας. Έχουν δυναμική και ωριμότητα, γνώση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και περίπου 200 ευρωπαϊκούς αγώνες.

Είδαμε τα προβλήματα που προκάλεσαν στον Άγιαξ και εναντίον άλλων γαλλικών συλλόγων τα τελευταία χρόνια.

Είναι δυνατοί, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μια πολύ καλή ομάδα. Όταν έχουν την μπάλα, είναι πολύ επιθετικοί και καλά οργανωμένοι όταν δεν την έχουν. Αυτό είναι και το είδος του αγώνα που θέλουμε να παίξουμε.»

Ποια είναι τα κλειδιά για την επιτυχή προσέγγιση αυτής της συνάντησης;

«Θα πρέπει να παραμείνουμε πολύ ψύχραιμοι, να μην πέσουμε σε αυτή την “παγίδα” που καταφέρνουν να επιβάλλουν.

Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, να μην παρασυρθούμε και να παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που έχουμε βάλει σχεδιάσει. Θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας Πρέπει να έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων τους, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε γαλήνιοι και ήρεμοι για να πάρουμε το ματς.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Υπάρχει μια ευνοϊκή για εμάς ιστορία στα παιχνίδια Λανς και Παναθηναϊκού (2 νίκες στο Bollaert, μια ήττα και μια ισοπαλία στην Αθήνα), θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην ίδια γραμμή.

Το Ολυμπιακό στάδιο έχει πάει καλά στη Λανς στο παρελθόν, δεχόμαστε την κλήρωση όπως έγινε.μαραθώνιος με ταξίδια, πράγματα που πρέπει να διαχειριστώ. Είμαστε τυχεροί, είναι ότι η ομάδα είναι γεμάτη, αλλά πάνω από όλα γεμάτη ποιότητα.

Θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς παίκτες. Υπάρχει υγιής και σούπερ θετικός ανταγωνισμός, όλοι θέλουν να παίξουν τα πάντα ακόμα κι αν δεν είναι δυνατό. Αυτό το βλέπω μόνο ως ένα θετικό σημείο που πρέπει να θυμάστε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr